Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Barack Obama ve Hillary Clinton’ın posta kutularında da Soros’a gönderilene benzer bomba düzeneği bulundu

Macar asıllı ABD’li milyarder yatırımcı George Soros’un ardından, ABD eski Başkanı Barack Obama ve ABD eski Dışişleri Bakanı Hillary Clinton’ın da posta kutularında bomba düzeneği bulundu. ABD başkanları ve ailelerinin korunmasından sorumlu Gizli Servis tarafından yapılan açıklamaya göre Hillary Clinton’ın New York’taki, Barack Obama’nın ise Washington’daki evlerinin posta kutularında bulunan patlayıcı düzenekler George Soros’un evinde bulunan düzenek ile benzerlikler gösteriyor.

Obama ve Clinton’a gönderilen bombalı düzeneklerin haberi yayılırken, CNN televizyonunun New York’ta bulunduğu Time Warner binası da bomba ihbarı sebebiyle boşaltıldı.

 

Patlayıcı düzenekler rutin güvenlik taraması sırasında farkedilirken, olayların bağlantılı olup olmadığı henüz netlik kazanmadı. Konu ile ilgili soruşturma derinleştirilirken, düzeneği hazırlayıp gönderen kişilerin amaçlarının ne olduğu konusunda da henüz bir açıklama yapılmadı.

 

 

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.