Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Trump’ın kızına damadının yanında ilan-ı aşk: “Seni seviyorum Ivanka”

ABD Başkanı Donald Trump, silahlı saldırı sonucu 11 kişinin öldüğü ve 6 kişinin yaralandığı Hayat Ağacı (Tree of Life) Sinagogu’nu çarşamba günü, eşi Melania, kızı Ivanka ve damadı Jared Kushner’le birlikte ziyaret etti. Trump’ın kente gelişini protesto etmek amacıyla Pittsburgh sokaklarında toplanan yüzlerce gösterici, ABD Başkanı’na karşı sloganlar attı.

Sinagogun yanı sıra, yaralıların bulunduğu UPMC Presbyterian Hastanesi’ni de ziyaret eden Trump, buradaki hastane çalışanlarıyla selamlaştıktan sonra ilginç bir diyalog yaşadı. Hastane çalışanları tarafından çekilen ve sosyal medyada paylaşılan bir videoda, bir çalışanın Trump ve Kushner’in arkasından “Seni seviyorum Ivanka” diye bağırdığı duyulurken, Trump’ın buna tepki olarak “Bunu kimse duymadı, tamam mı?” diye espri yapması dikkat çekti.

İşte o anların videosu:

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.