Ölü genelev patronu Nevada eyalet meclisine seçildi

Amerika Birleşik Devletleri’nin Nevada eyaletinde, Cumhuriyetçi Parti’den eyalet meclisi seçimlerine katılan genelev patronu Dennis Hof, 16 Ekim günü çiftliğinde ölü bulundu. Hof’un ölümünün ardından salı günü yapılan eyalet meclisi seçimini de kazandığı ortaya çıktı.

Kendini “kadın tüccarı” olarak tanımlayan Hof, aynı zamanda bir televizyon yıldızıydı. Sahip olduğu çiftliklerden birinde 72. doğum gününü kutlarken yaşamını yitiren Hof’un ölüm nedeni ise henüz bilinmiyor.

Eyalet yasalarına göre, Hof’un yerine aynı seçim bölgesinde ikamet eden başka bir Cumhuriyetçi Parti adayının tayin edilmesi gerekiyor.

Medyascope'u destekle. Medyascope'a abone ol.

Medyascope’u senin desteğin ayakta tutuyor. Hiçbir patronun, siyasi çıkarın güdümünde değiliz; hangi haberi yapacağımıza biz karar veriyoruz. Tıklanma uğruna değil, kamu yararına çalışıyoruz. Bağımsız gazeteciliğin sürmesi, sitenin açık kalması ve herkesin doğru bilgiye erişebilmesi senin desteğinle mümkün.