Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

First Lady Melania Trump ile tartışan Ulusal Güvenlik Danışmanı Yardımcısı Mira Ricardel istifa etti

ABD Başkanı Donald Trump’ın eşi Melania Trump tartıştığı iddiaları basına sızan Ulusal Güvenlik Danışmanı Yardımcısı Mira Ricardel görevinden ayrıldı. İstifanın ardından Beyaz Saray’dan yapılan açıklamada, Ricardel’in Beyaz Saray’ı terk ettiği ancak yönetimde başka bir göreve atanacağı duyuruldu.
Melania Trump, Ricardel’in kendisi hakkında olumsuz haberler sızdırdığını öne sürüyordu ve bu hafta First Lady’nin iletişim direktörü Stephanie Grasham, “Ricardel’in Beyaz Saray’da hizmet etme onuruna layık olmadığı” dile getirmişti.
Melania Trump ile Ricardel arasındaki gerginlik, First Lady’nin Afrika ziyaretine dayanıyor. İddialara göre, kendisine uçakta yer ayırılmadığını öğrenen Ricardel rahatsızlığını dile getirdi ve Melania Trump bundan büyük rahatsızlık duydu.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.