Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Yönetmen Mesut Arslan ile Gece Sempozyumu oyunu üzerine söyleşi

Zorlu PSM’nin yeni prodüksiyonu ‘Gece Sempozyumu’nun prömiyeri, 22 Kasım akşamı Sky Lounge’da gerçekleşti. Zorlu PSM, İstanbul Tiyatro Festivali, Platform 0090 (Belçika) ve Flaman Kraliyet Tiyatrosu işbirliğiyle sahnelenen yapımın, festival kapsamındaki 24 ve 25 Kasım gösterimlerinin biletleri önceden tükendi. Oyunu önümüzdeki haftalarda da Zorlu PSM’de izleyebilirsiniz.

Yönetmenliğini Mesut Arslan’ın üstlendiği oyunda, bir anne, üç oğlu ve ortalıkta olmayan bir baba, Lawrence Malstaf ve Meryem Bayram’ın tasarladığı arenada bir topaç ile birlikte hareket ederek iletişimin sınırlarını keşfediyor. Oyuncu kadrosunda ise Güven Kıraç, Derya Alabora, Serhat Kılıç, Mert Fırat, Ersin Umut Güler, Yaşar Bayram Gül ve Pervin Bağdat gibi isimler yer alıyor.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.