Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Vatandaşa sorduk: Ankara’da yaşanan tren kazası hakkında ne düşünüyorsunuz?

Ankara’da dün sabah saatlerinde yaşanan tren kazası büyük üzüntüye yol açtı. Kazada 9 kişinin yaşamını yitirdiği, 49 kişinin de yaralandığı açıklandı. Kazanın ardından medyada çıkan haberler, pek çok medya organının kazanın sebebini farklı açıklaması ve Çorlu tren kazasından kısa bir süre sonra Ankara’da da bir tren kazasının yaşanması ihmal tartışmalarını da beraberinde getirdi. 

Biz de Medyascope.tv olarak vatandaşlara Ankara’da yaşanan kaza hakkında ne düşündüklerini sorduk. İstanbul, Beyoğlu’nda gerçekleştirdiğimiz sokak röportajlarıyla insanlara kaza hakkındaki görüşlerini sorduk. Görüşlerini aldığımız vatandaşların hemen hemen hepsi kazanın ihmal sonucu olduğunu düşündüğünü belirtirken, görüş vermek istemeyen insanlarla da pek çok kez karşılaştık. Birçok insan görüş vermek istemeyişini “Konuyu ayrıntılı olarak bilmiyorum” şeklinde açıklarken, pek çok kişi de kazadan haberdar olmadığını ifade etti.

Kamera: İlknur Yılmaz

Kurgu: Büşra Cebeci

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.