Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Cristiano Ronaldo’nun tecavüzle suçlandığı soruşturma büyüyor, polis DNA örneği istedi


İtalya’nın Juventus takımında forma giyen Cristiano Ronaldo’nun suçlandığı ABD’deki tecavüz skandalında polis soruşturmayı genişletti.
Wall Street Journal gazetesinin haberine göre Las Vegas polisi, İtalyan meslektaşlarına Portekizli yıldızın DNA örneğini almak için başvuruda bulundu.

Ekim ayında şikayetçi Kathryn Mayorga, Ronaldo’nun kendisine bir otel odasında tecavüz ettiğini iddia etmişti. Polis, söz konusu gecede Mayorga’nın giydiği elbisenin üzerinde DNA örneği tespit etti. Şimdi de eşleştirme için Ronaldo’nun DNA örneği talep ediliyor. 

Juventus’un avukatlarından Peter S. Christiansen, haberi doğruladı ve Ronaldo’dan DNA örneği alınmasının istenmesiyle ilgili olarak “Son derece standart bir talep” dedi.

Ekim ayında ortaya çıkan tecavüz suçlaması  

 Las Vegas polisi, Ronaldo’nun kendisine 2009’da bir otel odasında tecavüz ettiğini iddia eden Mayorga’nın talebi üzerine soruşturma dosyasını yeniden açmıştı. Mayorga, olayın ardından Las Vegas polisine şikayette bulunmuş, 2010 yılında ise taraflar mahkeme dışında bir uzlaşmayı kabul etmiş ve Ronaldo’nun suçlamaların kamuoyuna açıklanmaması karşılığında Mayorga’ya 375 bin dolarlık bir ödeme yaptığı iddia edilmişti.



Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.