Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Binali Yıldırım’ın Kağıthane ziyaretinden izlenimler

Haber: İlknur Yılmaz ve İbrahim Curabaz

AKP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, İstanbul Kağıthane’de, Ulubatlı Hasan Camii’nin açılışına katıldı, cuma namazının ardından da açıklamalar yaptı.

Yıldırım, Yeni Zelanda’da camide öldürülenler için “Onlarca Müslüman kardeşimiz ibadethanede şehit oldu, bu alçak saldırıyı şiddetle ve lanetle kınıyoruz” dedi. Binali Yıldırım daha sonra vatandaşın sorunlarını dinledi, tapu ve ulaşım sorunlarını ileten vatandaşlara “Sabırlı olun halledeceğiz” karşılığını verdi.

Cami açılışının ardından Sultan Selim Caddesi’nde esnafı ziyaret etmesi beklenen Yıldırım, kalabalığı ve cadde esnafını seçim otobüsünün içinden selamladı.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.