Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

CHP İzmir İl Başkanlığı, İstanbul seçimleri için ücretsiz otobüs kaldıracak

CHP İzmir İl Başkanlığı, 23 Haziran’da İzmir’den İstanbul’a oy kullanmak için gidecek vatandaşlar için ulaşım desteği sağlayacak. ”23 Haziran’da İstanbul Yolcusu Kalmasın” başlığıyla paylaşılan görselde, İzmir ilçe başkanlıklarının telefon numaraları yer alırken, vatandaşlar bulundukları ilçelerdeki başkanlıkları arayarak otobüslerde kendilerine ücretsiz olarak yer ayırabilecek.

CHP’li vekiller İstanbul’da görevlendirilecek

CHP, 23 Haziran’da yapılacak İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçim kampanyasına 22 Mayıs’ta başlayacak. CHP’li 24 milletvekili Tuzla, Sultanbeyli, Gaziosmanpaşa, Sultangazi, Zeytinburnu, Şişli, Beyoğlu, Sarıyer, Beykoz, Bakırköy, Esenyurt, Üsküdar, Adalar, Bahçelievler, Büyükçekmece, Başakşehir, Eyüpsultan, Çatalca, Esenler, Bağcılar, Ataşehir, Silivri, Küçükçekmece’de ilçe sorumlusu olarak görev alırken, 16 milletvekili ise TBMM’de hazır bulunacak.

Bunların dışında kalan milletvekilleri İstanbul’da bulunarak, grup başkanvekilleri tarafından verilecek görevleri yerine getirecek. Bu milletvekillerine, uzmanlık gerektiren sorunlar için ayrıca görevlendirme yapılacak.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.