Medya ombudsmanı (okur temsilcisi) Faruk Bildirici bugünkü yazısında; çok sayıda organ nakli ameliyatının aynı anda gerçekleştirilmesinin bir rekor denemesi konusu yapılması hakkında yöneltilen eleştirilere İnönü Üniversitesi’nin verdiği yanıta yer verdi.
İnönü Üniversitesi Karaciğer Nakli Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Sezai Yılmaz’dan gelen yanıtı yayınlayan Bildirici, Yılmaz’ın özetle “Amacımızın rekor kırmak olmadığını defalarca ifade ettim. Amacımız şu anda dünyadaki en çok karaciğer nakli cerrahını bünyesinde bulunduran ve sadece hastaların hayatını kurtarmak için çalışan bu özverili grubun ne kadar donanımlı ve ne kadar becerikli olduğunu ortaya koymaktı” dediğini aktardı.
Bildirici’nin yazısının tamamını okumak için tıklayınız.
Medyascope'u destekle. Medyascope'a abone ol.
Medyascope’u senin desteğin ayakta tutuyor. Hiçbir patronun, siyasi çıkarın güdümünde değiliz; hangi haberi yapacağımıza biz karar veriyoruz. Tıklanma uğruna değil, kamu yararına çalışıyoruz. Bağımsız gazeteciliğin sürmesi, sitenin açık kalması ve herkesin doğru bilgiye erişebilmesi senin desteğinle mümkün.