Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Medya ombudsmanı Faruk Bildirici yazdı: “İnönü Üniversitesi’nden organ nakli rekor denemesi ile ilgili yanıt var”

Medya ombudsmanı (okur temsilcisi) Faruk Bildirici bugünkü yazısında; çok sayıda organ nakli ameliyatının aynı anda gerçekleştirilmesinin bir rekor denemesi konusu yapılması hakkında yöneltilen eleştirilere İnönü Üniversitesi’nin verdiği yanıta yer verdi.

İnönü Üniversitesi Karaciğer Nakli Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Sezai Yılmaz’dan gelen yanıtı yayınlayan Bildirici, Yılmaz’ın özetle “Amacımızın rekor kırmak olmadığını defalarca ifade ettim. Amacımız şu anda dünyadaki en çok karaciğer nakli cerrahını bünyesinde bulunduran ve sadece hastaların hayatını kurtarmak için çalışan bu özverili grubun ne kadar donanımlı ve ne kadar becerikli olduğunu ortaya koymaktı” dediğini aktardı. 

Bildirici’nin yazısının tamamını okumak için tıklayınız.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.