Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Motosikletle denize atlaması için arkadaşıyla iddiaya giren Balotelli hakkında suç duyurusu

Napoli polisi, İtalyan futbol yıldızı Mario Balotelli hakkında üç farklı suçtan suç duyurusunda bulundu. Sansasyonel davranışlarıyla sık sık gündeme gelen oyuncu, “kamusal alanda çevreye zarar verme”, “denizi kirletme”, “kumar oynamaya teşvik” suçlarından hâkim karşısına çıkabilir.

Ligue 1’de Marsilya takımının formasını terleten yıldız futbolcu, kamp öncesi tatil dönemini Napoli’de geçiriyor. Balotelli geçen hafta, “Motosikletle denize atlar mısın?” diyerek arkadaşı Catello Buonocore ile 2 bin euro karşılığında bahse girmişti.

Arkadaşının motosiklet ile denize atlamasının ardından bahsi kaybedip, arkadaşına 2 bin euro ödeyen ve sigarasını yakan Balotelli’nin görüntüleri sosyal medyada paylaşıldı.

Görüntülerin yayılmasının ardından soruşturma başlatan Napoli polisi, Mario Balotelli, Catello Buonocore ve diğer iki kişi hakkında, “kamusal alanda çevreye zarar verme”, “denizi kirletme”, “kumar oynamaya teşvik” suçlarından savcılığa suç duyurusunda bulunulduğunu duyurdu.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.