Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Emel Korkmaz 200 öğrenciye burs vermek için İstanbul Maratonu’nda koşuyor: “Ali İsmail’in hayalini gerçekleştirmek isteyen binlerce öğrenci için koşuyorum”

Vodafone 41. İstanbul Maratonu “Çocuklar İçin Koş” temasıyla bugün yapılıyor. Ali İsmail Korkmaz Vakfı (ALİKEV), her yıl İstanbul Maratonu’na katılıyor ve gönüllülerden topladıkları bağışla öğrencilere burs sağlıyor. 167 öğrenciye burs veren ve bu yıl da 200 öğrenciye burs vermeyi hedefleyen ALİKEV, Emel Korkmaz ve vakfın gönüllüleri eşliğinde Vodafone İstanbul Maratonu’nda koşuyor. 

Medyascope’tan Gamze Elvan, Ali İsmail Korkmaz’ın annesi Emel Korkmaz ve gönüllü koşucularla Caddebostan Sahili’ndeki antrenman sonrası konuştu.

Emel Korkmaz’a destek vermek için tıklayabilirsiniz.


Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.