Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Kanal İstanbul projesi için hazırlanan ÇED raporuna itiraz süreci devam ediyor: “Bu kadar doğa katliamı olmamalı”

Kanal İstanbul projesi için hazırlanan Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) Raporu’na itirazın bugün dokuzuncu günü. Rapora itiraz etmek isteyen yurttaşlar, 2 Ocak 2020 tarihine kadar dilekçelerini Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’ne teslim edebiliyor ya da Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi’nden (CİMER) başvuru yapabiliyor. Medyascope’tan Edanur Tanış ve Gamze Elvan, Ataşehir’deki İstanbul Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü önünde, itiraz başvurusu yapan vatandaşlarla konuştu. Ataşehir’de ve Beşiktaş’ta sekiz gündür oluşan kuyruk, dokuzuncu günde soğuk hava koşulları ve belediyelerin saat 12.00’ye kadar hizmet vermesi sebebiyle yoktu. Ancak dilekçe vermek isteyen vatandaşların işlemleri İstanbul Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından yapıldı. 

Haber: Edanur Tanış & Gamze Elvan 

Kamera: Edanur Tanış

Montaj: Gamze Elvan & Edanur Tanış 

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.