Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Doğa Koleji’nin İTÜ’ye devri tamamlandı ve maaş ödemeleri yapıldı: “Öğretmenlerimiz büyük fedakarlık gösterdi”

Bugün ilk ve ortaöğretim öğrencileri için karne günü ve öğrenciler bugün sömestr tatiline çıkıyor. Bu eğitim öğretim dönemi, Doğa Koleji için zor bir dönemdi, zira çalışanlar ve öğretmenler aylarca maaşlarını alamadı, okullarda elektrik, doğalgaz kesintileri oldu ve nihayetinde İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karaca, Doğa Koleji ile ilgili devir işlemlerinin tamamlandığını, öğretmenlerin maaş ödemelerinin yapıldığını açıkladı. Bir süredir Doğa Koleji’nin bu sorunları sebebiyle eylemler yapan veliler, geçen eğitim öğretim dönemi ve okulun devredilmesiyle ilgili düşüncelerini Medyascope’a anlattı.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.