Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Haber Hafta Sonu (10 Mayıs 2020): Dr. Samet Mengüç ile AVM’lerin açılmasındaki riskler, AVM-Der Bşk. Tahir Çelik ile AVM’lerle ilgili son düzenlemeler, Dilge Timoçin ile ABD’nin koronavirüs mücadelesi

Editör: Merve Özçelik ve Ufuk Çeri

Haber Hafta Sonu’nda bugün Türk Tabipleri Birliği Merkez Konseyi Üyesi Dr. Samet Mengüç ile Alışveriş Merkezleri’nin (AVM) açılmasının getirdiği riskleri, virüsün bulaşma yollarını ve normalleşme adımlarını, AVM-Der Başkanı Tahir Çelik ile AVM’lerle ilgili son düzenlemeleri, çalışanlar ve müşteriler için alınan tedbirleri, Vocie of America Türkçe Muhabiri Dilge Timoçin ile Amerika Birleşik Devletleri’nin koronavirüs mücadelesini, yaşanan işsizliği konuştuk.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.