Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Medya ombudsmanı Faruk Bildirici yazdı: Bakan Soylu, Müyesser Yıldız’ın dinlendiğini biliyor muydu?

Medya ombudsmanı Faruk Bildirici, kişisel sitesindeki yazısında, Oda TV sitesinin haber müdürü Müyesser Yıldız ve Tele 1 televizyonunun Ankara temsilcisi İsmail Dükel‘in gözaltına alınması ve medyaya yansıma şeklini değerlendirdi.

Müyesser Yıldız ile İsmail Dükel’in haber kaynağı ile ilişkisinin soruşturma konusu olması ve dört günlük gözaltına alma gerekçesi yapılması da yasalara ve AİHM kararına aykırı.  Eleştirel ve bağımsız medyanın görevini yapmasını olumsuz biçimde etkileyecek ve baskı altına alacak nitelikte bir soruşturma bu” diyen Bildirici’nin yazısının tamamını okumak için tıklayınız.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.