Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Doç. Dr. Aziz Çelik ile söyleşi: “Mini İstihdam Paketi’yle işverenler yükümlülük altına girmeden işçileri ücretsiz izne çıkarabilecek, işçiler 1168 lira ödenekle geçinmeye çalışacak”

İstihdama ilişkin düzenlemeleri içeren İşsizlik Sigortası Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Teklifi, TBMM Bütçe ve Plan Komisyonu’nda görüşüldü ve TBMM Genel Kurulu’ndan geçerek yasalaştı. Mini İstihdam Paketi adıyla bilinen 10 maddelik bu torba yasa işçiler ve işverenler için ne anlama geliyor? Sosyal Politika Uzmanı Doç. Dr. Aziz Çelik, mini istihdam paketinin işçi ve işverenler açısından anlamına ilişkin Gülçin Karabağ’ın sorularını yanıtladı.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.