Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

UEFA Avrupa Ligi’nde ilk yarı finalistler belli oldu: Inter ve Manchester United

UEFA Avrupa Ligi’nde dün gece oynanan (10 Ağustos) çeyrek final karşılaşmalarında Bayer Leverkusen’i eleyen Inter ve Kopenhag’ı eleyen Manchester United yarı finale çıktı.

Dün gece UEFA Avrupa Ligi’nde ilk yarı finalistler belli oldu. İtalya temsilcisi Inter ile Almanya temsilcisi Bayer Leverkusen’in karşı karşıya geldiği maçı Inter, Nicolo Barella ve Romelu Lukaku’nun golleriyle 2-1 kazandı. Leverkusen’in tek golü genç yıldızı Kai Havertz’den geldi.

Gecenin diğer mücadelesinde ise Manchester United ile Kopenhag karşılaştı. Normal süresi 0-0 biten mücadelede, United uzatma dakikalarında kazandığı penaltı ile 1-0 öne geçti ve maç bu skor ile tamamlandı. United’ın penaltıdan bulduğu gol Portekizli futbolcu Bruno Fernandes’den geldi.

UEFA Avrupa Ligi heyecanı bu akşam oynanacak Shakhtar Donetsk-Basel, Wolverhampton-Sevilla maçları ile devam edecek. Karşılaşmalar Türkiye saati ile 22.00’da başlayacak. Inter, UEFA Avrupa Ligi yarı finalinde Shakhtar Donetsk – Basel mücadelesinin galibiyle, Manchester United ise Wolverhampton – Sevilla eşleşmesinin galibiyle karşılaşacak. Avrupa Ligi’nde yarı final karşılaşmaları 16-17 Ağustos’ta oynanacak.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.