Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Rant kıskacındaki Antalya (3): Sahil şeridinde rant – CHP Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak: “Soru önergelerine mantık dışı cevaplar geliyor”

“Rant kıskacındaki Antalya” haber serisinin bu bölümünde Cumhuriyet Halk Partisi Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak, Selçuk Ada‘nın sorularını yanıtladı. Budak, üzerinde çalıştığı rant dosyalarını anlatırken, Antalya’nın sahil şeridinde oluşan rant ile ilgili Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne sunduğu soru önergelerine çoğunlukla cevap alamadığını, aldıkları cevapların ise mantık dışı olduğunu belirtti. Sahil şeridinde yerel yönetimlerin çoğunluğunu CHP’nin kazandığını fakat bakanlıkların halkın iradesini hiçe saydığını savunan Budak “Halkın iradesini gasp ediyorlar. İnsanların gözünün içine bakarak suç işliyorlar. Bütün sahil şeridini yandaşlarına pay ediyorlar” dedi.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.