Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Uzaktan eğitim tekrar başlıyor – Eğitim Sen Genel Başkanı Feray Aytekin Aydoğan: “Önlemler alınmadığı için tekrar uzaktan eğitime geçileceği çok netti”

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, resmi, özel, örgün ve yaygın tüm eğitim öğretim faaliyetlerinin 31 Aralık 2020 tarihine kadar uzaktan eğitim yoluyla devam edeceğini açıkladı. 

Eğitim ve Bilim Emekçileri Sendikası (Eğitim Sen) Genel Başkanı Feray Aytekin Aydoğan, uzaktan eğitimin artılarını ve eksilerini Sema Kızılarslan’a anlattı. Salgının üzerinden aylar geçmesine rağmen, uzaktan eğitim sisteminin geliştirilemediğini söyleyen Aydoğan, ülkede birçok öğrencinin uzaktan eğitime hâlâ erişiminin olmadığını belirtti.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.

İlgili içerikler