Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Halk sağlığı uzmanı Prof. Dr. Kayıhan Pala Medyascope’a konuştu: “Gerçek vaka sayılarını sizlerin ekranlarından açıkladığımızda bizi suçlamışlardı, şimdi gerçekleri söylemeye mecbur kaldılar”

Sağlık Bakanlığı bünyesinde faaliyet gösteren Koronavirüs Bilim Kurulu’nun dün (25 Kasım) akşamki toplantısının ardından Sağlık Bakanı Fahrettin Koca kamuoyuna açıklama yaptı. Koca, basın toplantısında, semptom göstermeyen vakaların bundan sonra tabloya ekleneceğini söyledi ve hasta sayısı dahil olmak üzere toplam vaka sayısının 28 bin 351 olduğunu açıkladı.

Türk Tabipleri Birliği (TTB) Kovid-19 İzleme Kurulu Üyesi ve halk sağlığı uzmanı Prof. Dr. Kayıhan Pala, Bakan Koca’nın dünkü açıklamalarını, Bursa’da salgına ilişkin son durumu ve salgının seyrini Medyascope’a değerlendirdi. 

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.