Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Sevilay Çelenk ile Yeri Gelmişken (65) – Ekrem İmamoğlu’ndan 8 Mart mesajı: Cesur, tutarlı, rasyonel

Yeri Gelmişken‘de, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun 8 Mart Dünya Kadınlar Günü mesajına, Meral Akşener ve Pervin Buldan’ın şahsında, siyaset alanındaki kadınları kutlayarak başlaması değerlendiriliyor. Ekrem İmamoğlu’nun bu cesur, tutarlı ve rasyonel jestiyle istismar siyasetine müdahale etmesi ve siyasete yön verme çabası tartışılıyor. Bu hamlenin AKP ve İYİ Parti’de yol açtığı tepkileri değerlendiren Sevilay Çelenk, AKP’nin bir taşla birkaç kuş vurma fırsatı olarak yaklaştığı bu kutlamanın, İYİ Parti cenahında ise Yavuz Ağıralioğlu gibi isimlerin Akşener’i yavaş yavaş yıpratma çabalarını belirginleştirdiğini söylüyor.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.