Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Eğitim Sen, “Yüz yüze eğitimde Covid-19 vaka tespit tablosu”nu açıkladı -Eğitim Sen Merkez Yürütme Kurulu Üyesi Sinan Muşlu: “Bazı belde ve köyler karantinaya alınmasına rağmen buralarda eğitim-öğretime devam ediliyor”

Eğitim ve Bilim Emekçileri Sendikası (Eğitim Sen), “Yüz yüze eğitimde Covid-19 vaka tespit tablosunu yayınladı. Eğitim Sen Merkez Yönetim Kurulu Üyesi ve Yükseköğretim ve Eğitim Sekreteri Sinan Muşlu ile tespit tablosunu değerlendirdik.

Medyascope‘a konuşan Muşlu, 15 Şubat-5 Mart tarihleri arasındaki verileri paylaştı ve köy okullarında görev yapan eğitimcilerin aşılanması sürecinde somut bir ilerleme olmadığını söyledi.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.