Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Politik Akademi (68) – Prof. Dr. Gülay Toksöz ve Doç. Dr. Emel Memiş ile salgının gölgesinde kadın işsizliği ve kadın emeği: “Kamunun karşılamadığı bakım ihtiyaçları, kadınların hane içerisindeki görünmeyen emeği ile karşılanıyor”

Politik Akademi‘nin 68. bölümünde Gülçin Karabağ, konukları Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi İktisat Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Emel Memiş Parmaksız, Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümü emekli öğretim üyesi ve Cinsiyet Eşitliği İzleme Derneği (CEİD) Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Gülay Toksöz ile farklı boyutlarıyla kadın emeği ve kadın işsizliği üzerine konuştu.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.