Meral Akşener’in Rize ziyareti – İYİ Parti Genel Sekreteri Uğur Poyraz: “Rize’de Akşener’e yapılanlar AKP tarafından önceden planlanmış organize bir iştir”

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, taşocağı projesine karşı devam eden protestolara destek vermek için dün (20 Mayıs) Rize’nin İkizdere ilçesine gitti. Akşener, İkizdere esnafını ziyaret ettiği sırada bir grubun tepkisiyle karşılaştı. Daha sonra grupla İYİ Partili yetkililer arasında arbede yaşandı. İYİ Parti Genel Sekreteri Uğur Poyraz ile İkizdere’de yaşananları konuştuk. 

Medyascope'u destekle. Medyascope'a abone ol.

Medyascope’u senin desteğin ayakta tutuyor. Hiçbir patronun, siyasi çıkarın güdümünde değiliz; hangi haberi yapacağımıza biz karar veriyoruz. Tıklanma uğruna değil, kamu yararına çalışıyoruz. Bağımsız gazeteciliğin sürmesi, sitenin açık kalması ve herkesin doğru bilgiye erişebilmesi senin desteğinle mümkün.