Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Prof. Dr. Altan İplikçi son yolculuğuna uğurlandı

İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi’nin duayen hocalarından, Medyascope programcısı ve yazar Müge İplikçi’nin babası, Medyascope Yayın Yönetmeni Ruşen Çakır’ın kayınpederi, patolog Prof. Dr. Altan İplikçi 82 yaşında yaşama veda etti. İplikçi için Üsküdar Şakirin Camii’nde cenaze töreni düzenlendi. Altan İplikçi’nin naaşı, camideki törenin ardından Karacaahmet Mezarlığı’na defnedildi.

Uzun yıllar genel patoloji ve jinekoloji bölüm başkanlığı yapmış, sayısız yerli ve yabancı makaleye imza atmış, İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi’nin duayen hocalarından patolog Prof. Dr. Altan İplikçi, 21 Mayıs Cuma günü yaşamını yitirdi.

Medyascope programcısı ve yazar Müge İplikçi’nin babası ve Medyascope Yayın Yönetmeni Ruşen Çakır’ın kayınpederi olan İplikçi için bugün (24 Mayıs) Üsküdar Şakirin Camii’nde cenaze töreni düzenlendi. 

Cenaze törenine koronavirüs tedbirleri kapsamında az sayıda kişi katıldı. Medyascope ekibi, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Trabzon Kültür Derneği, İstanbul Tıp Fakültesi, Türk Patoloji Derneği ve Trabzon Fikir Kulübü cenazeye taziye çiçeği gönderdi.

Altan İplikçi’nin naaşı, camideki törenin ardından Karacaahmet Mezarlığı’nda defnedildi.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.