Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Hasan Saltık toprağa verildi: “Sadece Türkiye değil, dünya da bir kültür elçisini kaybetti”

Geçirdiği kalp krizi nedeniyle 57 yaşında hayatını kaybeden Kalan Müzik‘in kurucusu ve müzik yapımcısı Hasan Saltık için bugün (4 Haziran) İstanbul-Kartal Cemevi’nde cenaze töreni yapıldı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç ve pek çok siyasetçi ile sanatçı cenazeye katıldı. Saltık, cenaze töreninin ardından Küçükyalı Mezarlığı’nda defnedildi. 

“Sadece Türkiye değil, dünya da bir kültür elçisini kaybetti”

Cenaze törenine katılan Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Saltık için “Sadece Türkiye değil, dünya da bir kültür elçisini kaybetti” dedi. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Tunceli Milletvekili Polat Şaroğlu de “Böyle değerler kolay kolay yetişmiyor, hem sevdiğim bir ağabeyim hem de değerli bir insandı. Işıklar içinde uyusun” diye konuştu.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.