Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

22 milyon kişi henüz aşı olmadı, vaka sayıları artıyor – İzmir Tabip Odası Başkanı Dr. Lütfi Çamlı: “Aşı tereddütünün giderilmesi için vefat edenlerin ne kadarının aşısız olduğu açıklanmalı”

Türkiye koronavirüs salgınında yeni bir artışla karşı karşıya. Sağlık Bakanlığı’nın açıkladığı verilere göre dün Türkiye genelinde 16 bin 809 vaka görülürken 63 can kaybı yaşandı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın açıkladığı verilere göre ise 22 milyon 344 bin 407 kişi henüz aşı olmadı. İzmir Tabip Odası Başkanı Dr. Lütfi Çamlı ile salgının gidişatını, aşılama kampanyasını ve yapılması gerekenleri konuştuk.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.