Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Güne Bakış (10 Ağustos 2021): Muhabirlerimiz ile orman yangınlarında son durum, Vahap Coşkun ile muhalefetin cumhurbaşkanı adayı tartışmaları ve Kürt seçmenin tercihi

Güne Bakış’ta bu akşam, muhabirlerimiz Sema Kızılarslan ve İbrahim Yayan ile Muğla’daki orman yangınlarında son durumu, muhabirimiz Doğu Eroğlu ile Muğla’nın Milas İlçesi’ne bağlı İkizköy’de yapılması planlanan kömür madeni sebebiyle Akbelen Ormanı’nındaki direnişe jandarma müdahalesini, Dicle Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Dr. Vahap Coşkun ile muhalefetin cumhurbaşkanı adayı tartışmalarını ve Kürt seçmenin tercihini konuştuk.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.