Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Yavuz Ağıralioğlu: “Biz merkeze yürüyoruz, iktidarın konforunu kaçırdık, sataşmaların arkasında bu var”

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Yavuz Ağıralioğlu, partinin oylarında son zamanlardaki yükselişin nedenlerini, AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın İYİ Parti’ye yönelik sözlerini Medyascope’a değerlendirdi.

“Erdoğan, kazanmak için her şeyi makul gören bir anlayışı temsil ediyor. Bu tür işlere tevessül edebilirler ama biz ilkeli siyaset yapacağız” diyen Ağıralioğlu, AKP’nin MHP ile ittifakı bozup, İYİ Parti’ye yönelmesinin mümkün olup olmadığı konusunda ise şunları söyledi:

“Biz, iktidarın yapamadıklarına ortak olmayız. Tek başına iktidara yürüme iddiasında olan bir partiyiz. Demokratik bir seçenek sunuyoruz insanlara ve Millet İttifakı içindeki sorumluluklarımızı da taşıyoruz. Kavga etmeden de siyaset yapılabileceğini gösteriyoruz.”

İYİ Parti’nin oylarındaki artışın Genel Başkan Meral Akşener’in iki yıldır sahada ve vatandaşla iç içe ve temas halinde olması ve bunun da sonuçlarını almaları sebebiyle olduğunu anlatan Ağıralioğlu, “Merkez partisi olmaya adayız, biz merkeze yürüyoruz” dedi.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.