Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

“Son 10 yıldır iktidarın ulusal menfaatlere hizmet eden bir dış politikası yok” – DEVA Partisi Dışişleri ve Güvenlik Başkanı Dr. Yasemin Bilgel ile söyleşi

Cumhurbaşkanı Erdoğan bir süredir Suriye’ye askeri operasyon düzenleneceği algısı yaratan açıklamalar yapıyor. Türkiye’nin uluslararası ilişkilerde “tehlikeli bir yalnızlık” içine düştüğünü savunan DEVA Partisi Dışişleri ve Güvenlik Başkanı Dr. Yasemin Bilgel ise Ankara’nın bir Suriye politikası olmadığını ve bu politikasızlığın askeri harekâtla telafi edilemeyeceğini, olası bir harekatın risk ve maliyetinin yüksek olduğunu söylüyor. Dr. Bilgel ile hem AKP iktidarının güncel dış politika hamlelerini hem de DEVA Partisi’nin dış politika vizyonunu konuştuk.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.