Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

El Salvador lideri Bukele’den bir espri daha: “Türkçe dersinde sözlüye kalkınca ben”

El Salvador lideri Nayib Bukele, sosyal medya hesabından Türkçe paylaşımlarına devam ediyor. Dün AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir araya gelen Bukele, Erdoğan ile görüştüğü esnada askerleri selamlarken çekilmiş bir videosunu paylaştı. Bukele’nin video üzerine yazdığı yorum sosyal medyada büyük beğeni topladı.

El Salvador Devlet Başkanı Nayib Bukele ile AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün (20 Ocak) bir araya geldi. İkili görüşme öncesinde Cumhurbaşkanı Erdoğan ile askerleri selamlarken çekilmiş bir videosunu paylaşan Bukele, videonun üzerine “Türkçe dersinde sözlüye kalkınca ben” yazdı. Bukele’nin bu yorumu büyük beğeni topladı.

Videoda Bukele’nin “Merhaba asker” diyerek askerleri selamladığı görülüyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın daveti üzerine Türkiye’ye geldiği gün sosyal medya hesabından Türkçe bir tweet paylaşan Bukele, “Öncelikle Bitcoin diyarı El Salvador’dan tüm Türkiye’ye selamlar” demişti. Kendisini El Salvador’un CEO’su olarak tanıtan Bukele’nin bu yorumları sosyal medyada viral olmuştu.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.