Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Güne Bakış (5 Temmuz 2022): Türkiye’nin seçim atmosferi | Ankara’da Onur Yürüyüşü

Editör: Egemen Gök

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Ankara’da, Tunalı Hilmi, Ulus ve Yenimahalle esnafını ziyaret etti.

Ankara Onur Yürüyüşü’nün bugün saat 17:30’da Kuğulu Park’ta yapılacağı duyuruldu. Yeniden Refah Partisi Gençlik Kolları Genel Başkanı Melih Güner’in, LGBTİ+’ları yürütmeyeceklerini iddia ederek aynı yere ve aynı saate çağrı yapması üzerine, eylemi düzenleyen komite dayanışma çağrısında bulundu.

Sağlık Bakanlığı, haftalık koronavirüs verilerini açıkladı. 27 Haziran-3 Temmuz haftasında 57 bin 113 yeni vaka tespit edilirken 25 kişi hayatını kaybetti. İyileşenlerin sayısı 30 bin 478 oldu. Bir önceki hafta vaka sayısı 26 bin 635 olarak açıklanmıştı.

Gökçe Çiçek Kösedağı’nın sunduğu “Güne Bakış”ta, gazeteci ve yazar Fehmi Koru ile altılı masanın beşinci toplantısından çıkan açıklamaları ve “baskın seçim” iddialarını, Medyascope Ankara muhabiri Cansu Timur ile Ankara Onur Yürüyüşü’nü konuşacağız.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.