Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Medyascope Gündem (19 Temmuz 2022): İran’da üçlü zirve & Avrupa’da aşırı sıcaklar & Benzinde indirim

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün İran’da Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ve İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi ile bir araya gelecek. Üçlü zirvenin ardından ortak basın toplantısı düzenlenecek. Dış politika analisti Aydın Sezer, zirveden beklenenleri Gündem’de yorumladı.

Avrupa sıcak hava dalgalarıyla mücadele ediyor. İngiltere’de bugün hava sıcaklığının 42 dereceye kadar çıkarak rekor kırması bekleniyor. Fransa, ülkenin güneyinde çıkan ve Portekiz, İspanya, Hırvatistan ve Yunanistan’a da sıçrayan orman yangınları nedeniyle 16 binden fazla kişiyi tahliye etti.

Benzinin litre fiyatına gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere 94 kuruşluk indirim geldi. İndirimle birlikte benzinin litre fiyatı 22,72 TL olarak belirlendi.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.