Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Güne Bakış (28 Temmuz 2022): Kılıçdaroğlu aday mı? | Yıl sonu enflasyon beklentisi yüzde 60

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), temmuz ayı ekonomik güven endeksini açıkladı. Merkez Bankası Başkanı Şahap Kavcıoğlu da üçüncü enflasyon raporuna dair detayları paylaştı. Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Merkez Bankası Fed, temmuz ayı toplantısının ardından merakla beklenen faiz kararını açıkladı.

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Eş Genel Başkanı Mithat Sancar, Medyascope yayınında Ruşen Çakır’ın sorularını yanıtladı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bugün Ağrı’da. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener de, partisinin İstanbul İl Başkanlığı’nca düzenlenen “Anlat İstanbul” projesinin sonuçlarının açıklandığı toplantıya katıldı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) restorasyonunu tamamladığı Seyyid-i Velayet ve Asude Hanım türbelerinin açılış töreni yapıldı. Açılış törenine İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu da katıldı.

Aralarında Barış Akademisyenleri’nin de bulunduğu işlerine son verilen İBB çalışanları, Saraçhane’deki İBB binası önünde eylem yaptı.

Gökçe Çiçek Kösedağı’nın sunduğu “Güne Bakış”ta, Başkent Üniversitesi Uluslararası Finans ve Bankacılık Bölüm Başkanı Prof. Dr. Şenol Babuşcu ile ekonomide yaşanan son gelişmeleri, gazeteci ve yazar Fehmi Koru ile Kılıçdaroğlu’nun adaylığı tartışmalarını konuştuk.

Editör: Egemen Gök

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.