Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Hâlâ kendimize gelemedik: Nick Cave İstanbul’dan fırtına gibi geçti

Avustralya merkezli rock grubu Nick Cave & The Bad Seeds, dün (21 Ağustos) İstanbul’da hayranlarıyla buluştu.

Avustralyalı rock grubu Nick Cave & The Bad Seeds, Avrupa turnesi kapsamında İstanbul Kültür Sanat Vakfı’nın (İKSV) ev sahipliğinde dün (21 Ağustos) İstanbul’da sahne aldı.

Grup, İKSV’nin 50. yıldönümü kutlamalarının bir parçası olan Parkorman’daki konserde “Get Ready for Love”, “There She Goes, My Beautiful World”, “From Her to Eternity”, “O Children”, “Jubilee Street”, “Bright Horses”, “I Need You” ve “The Mercy Seat”in de dahil olduğu çok sayıda şarkısını seslendirdi.

Grubun solisti Cave, sahne önündeki hayranlarının uzattığı kağıtları imzaladı ve seyircilere teşekkür etti. Cave’den önce sahneye İngiliz post-punk grubu Black Country New Road çıktı.

1983 yılında Cave tarafından Avustralya’da kurulan grup; Thomas Wydler, Martyn P. Casey, Jim Sclavunos, Warren Ellis ve George Vjestica gibi isimlerden oluşuyor. Şu ana dek 17 stüdyo albümü yayımlayan grup, 2018’den bu yana ilk Avrupa turnesine çıkıyor.

Grup son olarak, “This Much I Know to Be True” belgeselini seyircinin beğenisine sunmuştu.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.