Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Gelecek Partisi Ekonomi Politikaları Başkanı Kerim Rota: “Altılı masa ittifak masasına dönüşecek, ortak bir ekonomi programına imza atacak”

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dünkü (22 Ağustos) kabine toplantısının ardından enflasyona ilişkin yaptığı açıklamada, “Hepimiz aynı Türkiye gemisinin içindeyiz. Bu gemi hızla yol alırsa kazanan hepimiz olacağız. Bu gemi, güvenlik gibi ekonomi üzerinden açılan deliklerden su alarak batarsa hepimiz boğulacağız” dedi. Gelecek Partisi Ekonomi Politikaları Başkanı Kerim Rota , Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamalarının ne anlama geldiğini ve Türkiye’de ekonomi yönetiminin gidişatını değerlendirdi.

Ekonomide bundan sonra yapılması gerekenlere ve muhalefet partilerinin ekonomi vaatlerine ilişkin konuşan Rota, altılı masanın seçime doğru bir ittifak masasına dönüşeceğini ve ortak bir ekonomi programına imza atacağını söyledi. Rota, programa ilişkin şu ayrıntıları verdi: “Bu program bir restorasyon programı olur. Bir seçim beyannamesinin unsurlarını içeren, her detayı içeren bir program olamaz çünkü partilerin farklı yaklaşımları olabilir.”

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.