Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Güne Bakış (29 Ağustos 2022): Sedat Peker’in iddiaları: Ünsal Ban gözaltında | Gülşen tahliye edildi

Sedat Peker’in iddiaları Türkiye’nin gündeminde. “Deli Çavuş” adlı Twitter hesabında Sedat Peker, eski SPK Başkanı Ali Fuat Taşkesenlioğlu ve kardeşi AKP Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu’nun, Marka Yatırım Holding’in sahibi Mine Tozlu Sineren’den sorunlarının çözümü için 12 milyon Türk Lirası rüşvet istediğini iddia etti. Organize suç örgütü lideri Sedat Peker’in iddialarının yankıları sürüyor. Altılı masayı oluşturan siyasi partiler bugün suç duyurusunda bulundu.

“Halkı kin ve düşmanlığa tahrik ve aşağılama” iddiasıyla hakkında soruşturma başlatılan ve geçen perşembe (25 Ağustos) akşamı tutuklanan sanatçı Gülşen’in tahliyesine karar verildi.

Gökçe Çiçek Kösedağı’nın sunduğu “Güne Bakış”ta, gazeteci ve yazar Ali Bayramoğlu ile Peker’in iddialarını, Medyascope Ankara muhabiri Özgecan Özgenç ile siyasi partilerin Peker’in iddiaları hakkındaki suç duyurularını konuştuk.

Editör: Egemen Gök

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.