Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Medyascope Gündem (30 Ağustos 2022): Bahadır Özgür ile Sedat Peker’in iddiaları & Ali Bayramoğlu ile Gülşen’in tahliyesi

Medyascope Gündem, hafta içi her sabah 10.00’da Medyascope’ta. Türkiye ve dünyada siyasetin ve ekonominin gündemini, uzman yorumları ve sahadan bağlantılarla aktarıyoruz. Gelin her sabah YouTube kanalımızda buluşalım, Gündem’i hep birlikte konuşalım. Gündem’in bugünkü konukları Bahadır Özgür ve Ali Bayramoğlu.

Türkiye Sedat Peker’in iddialarını konuşuyor. Peker, eski SPK Başkanı Ali Fuat Taşkesenlioğlu ve kardeşi AKP Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu’nun, Marka Yatırım Holding’in sahibi Mine Tozlu Sineren’den sorunlarının çözümü için 12 milyon Türk Lirası rüşvet istediğini iddia etti. Zehra Taşkesenlioğlu’nun boşanma aşamasındaki eşi Prof. Dr. Ünsal Ban Milas’ta gözaltına alındı. Gazeteci Bahadır Özgür iddiaları Gündem’de yorumladı.

Ülkenin bir diğer önemli gündemi, şarkıcı Gülşen’in tutuklanması. “Halkı kin ve düşmanlığa tahrik ve aşağılama” iddiasıyla hakkında soruşturma başlatılan ve geçen perşembe (25 Ağustos) akşamı tutuklanan Gülşen, ev hapsi şartıyla tahliye edildi. Ali Bayramoğlu, yaşananları Gündem’de yorumladı.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.