Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Mekan ve İnsan (228) – Ortaklaşa Mekan (21): Kırkayak Kültür neler yapar, birlikte yaşama nasıl katkı sağlar?

Kırkayak Kültür Derneği kimdir, neler yapar? Bir arada yaşamak için nasıl bir toplumsal uyum modeli geliştirilebilir? “Geride bırakmama ilkesi” kimleri kapsar? Kent Çalıştayı’nda kimler ağırlandı, neler konuşuldu, ne sonuçlar çıktı? Dernek Gaziantep, kültür, göç, sanat ve uyum konusunda çalışmalar yürütmek için nasıl bir zemin ve zenginlik sağlıyor?

Duygu Toprak eş-sunumuyla gerçekleştirilen Ortaklaşa Mekan serisinin 21. bölümünün konuğu kültürün ve sanatın, toplumsal gelişme odaklı, katılımcı ve çoksesli bir yaklaşımla yaygınlaşmasını, karşılıklı anlayışın kültürel iletişimle sağlanmasını hedefleyen bir sivil toplum girişimi olan Kırkayak Kültür Derneği. Melis Oğuz ve Duygu Toprak, derneğin ilk buluşmalarını 12-13 Eylül’de şehrin tüm sakinlerini içeren Kentsel Çalışmalar Programı kapsamında gerçekleştirdiği Kent Çalıştayı üzerine konuştu.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.