Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Akşener öğretmenlerle buluştu, 100 bin atama sözü verdi: “Bu kadar öğretmen yetiştiren üniversite açmayacaksın, yok muydu aklın?”

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, bugün (20 Kasım) İstanbul-Beyoğlu Miniatürk’teki öğretmenler programı kapsamında emekli, çalışan ve atanamayan öğretmenlerle bir araya geldi.

İYİ Parti lideri Meral Akşener, İstanbul’daki Miniatürk’te bugün (20 Kasım) düzenlenen öğretmenler programı kapsamında öğretmenlerle buluştu. Etkinlikte söz alan İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu,“Genel başkanı öğretmen olan bir partinin üyesi olmanın gururunu yaşıyorum” dedi.

Akşener de “Sözleşmeli öğretmen olamaz ya öyle bir şey var mı? Ücretli öğretmen olamaz. Bu kadar öğretmen yetiştiren üniversite açmayacaksın ya. Yok muydu aklın? O beğenmediğin Cumhuriyet’i kuranların aklı yok muydu?” diye konuştu. 

Katılımcılara cep telefonundan Öğretmen Marşı’nı dinleten Akşener, duygusal anlar yaşadı. Akşener, programın ardından Twitter hesabında “4 gün sonra herkes sadece 1 günlüğüne öğretmenlerimizin değerini ve önemini konuşacak. Ama atanamayan öğretmenlerimizin derdi yine görülmeyecek, sesi yine duyulmayacak. Söz veriyoruz; Cumhuriyetimizin 100. yılında, 100 bin öğretmenimizin atamasını biz yapacağız!” mesajını paylaştı.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.