Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Güne Bakış (21 Kasım 2022): Erdoğan’dan kara harekâtı sinyali | Gaziantep’e havan saldırısı

Gaziantep’in Karkamış ilçesine havan saldırısı düzenlendi. İçişleri Bakanı Soylu saldırılar nedeniyle bir öğretmen, bir çocuk olmak üzere iki kişinin hayatını kaybettiğini açıkladı.

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan, Dünya Kupası açılışı için gittiği Katar’dan döndü. Uçakta gazetecilerin sorularını yanıtlayan Erdoğan, Suriye ve Irak’ın kuzeyine düzenlenen operasyonların devam edebileceğini söylerken kara harekâtı sinyali de verdi. Erdoğan, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e de tekrar seslendi.

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Katil” diye nitelendirdiği Mısır Devlet Başkanı Abdulfettah Sisi ile el sıkıştı.

Gökçe Çiçek Kösedağı’nın sunduğu “Güne Bakış”ta, kamuoyu araştırmacısı ve siyasal iletişim uzmanı Dr. İbrahim Uslu ile muhalefetteki adaylık tartışmalarını konuştuk.

Editör: Egemen Gök

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.