Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Güne Bakış (30 Kasım 2022): Türkiye’nin Suriye’ye olası kara harekâtı | Pentagon’dan harekâta kırmızı ışık

Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Savunma Bakanlığı’ndan (Pentagon) Türkiye’nin Suriye’nin kuzeyine düzenleyeceği kara harekâtına bir kırmızı ışık daha geldi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) düzenlenen grup toplantısında açıklamalarda bulundu. Boğaziçi Üniversitesi’nde iki yıldır maruz kaldıkları hukuksuzluk karşısında her gün nöbet tutan akademisyen ve öğrencilerinin yanında olduğunu belirten Akşener, “Boğaziçi Üniversitesi zincirleme biçimde; hoyratça bir siyasi kadrolaşmaya, liyakatsiz atamalara, Sarayı aratmayan, ucube bir yönetim anlayışına, sahne oluyor” dedi.

Eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, PKK lideri Abdullah Öcalan ile SEGBİS yoluyla görüşmek için avukatları aracılığıyla Adalet Bakanlığı’na başvurdu.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu Düzce’deydi.

Gökçe Çiçek Kösedağı’nın sunduğu “Güne Bakış”ta, Prof. Dr. İlhan Uzgel ile Türkiye’nin olası Suriye kara harekâtını ve ABD’nin tepkisini konuştuk.

Editör: Egemen Gök

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.