Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Güne Bakış (18 Ocak 2023): Erdoğan seçimler için 14 Mayıs’ı işaret etti | Muhalefet ne yapacak?

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin grup toplantısında seçim tarihine dair açıklamalarda bulundu. Demokrat Parti’nin 1950’de iktidara geldiği seçimlere atıfta bulunarak 14 Mayıs’ı işaret eden Erdoğan, “Milletimiz 73 yıl sonra aynı gün yanıtını verecek, Altılı Masa’ya ‘Yeter’ diyecek” dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulundu. Partisinin grup toplantısında konuşan Meral Akşener, başörtüsü konusuna değindi. Akşener, “Bu arkadaşların nazarında siyaset pasta, başörtüsü ise dilimden başka bir şey değil. Bu mesele esasında kapanmış bir yaradır” dedi.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve ABD Dışişleri Bakanı Anthony Blinken, Türkiye’nin satın almak istediği F-16’ların onayı açısından kritik bir dönemde Washington’da Stratejik Mekanizma toplantısı kapsamında bir araya gelecekler.

Gökçe Çiçek Kösedağı’nın sunduğu “Güne Bakış”ta, siyasetbilimci ve akademisyen Prof. Dr. Tanju Tosun ve Medyascope Ankara Temsilcisi Hıdır Göktaş ile Erdoğan’ın seçim tarihi açıklamasını konuştuk.

Editör: Egemen Gök

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.