Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Psikiyatriden Gündeme (114): Deprem sonrası hayata yeniden tutunmak

Türkiye Psikiyatri Derneği tarafından hazırlanan Psikiyatriden Gündeme’de bu hafta, Uzm. Dr. Merve Metin, konuğu Psikiyatr Dr. Rümeysa Taşdelen ile “Deprem sonrası hayata yeniden tutunmak” hakkında konuştu. Programda, deprem sonrası ortaya çıkan ruhsal tepkiler normal midir? Akut stres tepkisi nedir, kendiliğinden geçer mi? Normale dönmek mümkün mü, yoksa hayata yeniden uyumlanma mı olacak? Hayata yeniden tutunmak, uyumlanmak için neler yapmak gerekir? Ne zaman profesyonel ruh sağlığı desteği için başvurmak uygun olur? Bu süreçte hemen psikoterapi desteği almak doğru mudur? sorularına yanıt arandı.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.