Fehim Taştekin yorumluyor | Dörtlü Suriye masası: Kim nerede duruyor?

Gazeteci Fehim Taştekin, YouTube kanalında yayınladığı videosunda şu sorulara yanıt aradı:

  • Esad’a martta Moskova daveti Türkiye ile normalleşmeyi seçim öncesine yetiştirme planına mı işaret ediyor?
  • İran’ın Türkiye, Rusya ve Suriye arasında başlayan üçlü toplantıya eklenmesi Şam ve Ankara açısından ne ifade ediyor?
  • Suudi Arabistan Dışişleri Bakanı’nın Suriye’de statükonun sürdürülemeyeceğine dair itirafları ne anlama geliyor? Riyad, Şam’a Arap Birliği’nin yolunu açıyor mu? Suudiler Şam’la köprüleri kurmak için ne bekliyor?

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.