Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Kılıçdaroğlu’ndan “Siz isteyin, biz döneriz” diyen Boğaziçililere: “Gelin evlatlarım, bu ülkenin size ihtiyacı var”

Dünyanın çeşitli ülkelerinde yaşayan Boğaziçi Üniversitesi mezunları, “Siz isteyin, biz döneriz” hareketi başlattı. Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, “Gelin evlatlarım, dönün gençler. Bu ülkenin size ihtiyacı var. Sizin hayalleriniz benim hedefimdir” dedi.

Muhalefetin cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, yurtdışına giden gençlere sık sık ülkeye dönmeleri çağrısında bulunuyor.

Bay Kemal’in Tahtası videolarının sekizincisinde ülkeyi terk etmek zorunda kalan doktor ve hemşirelere seslenen Kılıçdaroğlu, “Bavullarınızı toplayın, sağlık kentlerini kurmak için her birinizi ülkemize geri dönmeye davet ediyorum” dedi.

Kılıçdaroğlu’nun bu çağrılarına yurtdışında yaşayan Boğaziçi Üniversitesi mezunlarından yanıt geldi.

Boğaziçililer yayınladıkları videolarla, “Siz isteyin, biz döneriz” hareketi başlattı.

Kılıçdaroğlu, Boğaziçi Üniversitesi mezunlarının videolarını Twitter hesabından paylaşarak, “Gelin evlatlarım, dönün gençler. Bu ülkenin size ihtiyacı var. Sizin hayalleriniz benim hedefimdir” çağrısı yaptı.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.