Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Tunceli Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu İstanbul – Kadıköy’den aday oldu

Tunceli Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu, 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde İstanbul Kadıköy’den belediye başkan adayı oldu.

Fatih Mehmet Maçoğlu’nun İstanbul – Kadıköy’den aday olduğunu Türkiye Komünist Partisi (TKP) duyurdu. Partinin açıklamasında, Kadıköy’de güçlü bir ittifak ile komünist esaslara dayalı halkçı belediyenin örnekleri yaratılacağı aktarıldı.

Açıklamada, “Sayın Fatih Mehmet Maçoğlu’nun Türkiye Komünist Partisi’nden Kadıköy Halk Dayanışması adayı olarak yerel seçimlerde Kadıköy Belediye Başkan adayı gösterilmesine karar verilmiştir” denildi.

TKP’nin açıklaması şöyle:

“Kadıköy, emekçilerin, bilim, sanat, kültür kurumlarının, kadın, ekoloji ve siyaset çevrelerinin bir arada yaşadığı birikimli bir yaşam alanıdır. Kadıköy aynı zamanda 81 ilden insanın bir arada yaşadığı çağdaş kimliği ile ön plana çıkmış yerellerden biridir. Kadıköy halkı bu birikimi ile savunduğumuz programı uygulayabilecek potansiyele sahiptir. Kadıköy’ün bu rolü üstleneceğine ve yerel yönetimlerde yeni bir dönemin başlatılmasında rol oynayacağına inanıyoruz.

Fatih Mehmet Maçoğlu’nun adaylığını destekleyen ve değerlendirme aşamasında olan siyasi parti ve kurumlarla görüşmeler devam etmektedir. Önümüzdeki günlerde Kadıköy Halk Dayanışması ittifakının tüm bileşenleriyle yerel seçim çalışmamızı başlatacağız.

Kadıköy’de güçlü bir halk ittifakı ve işbirliği ile komünist esaslara dayalı halkçı belediyeciliğin en ileri örneklerinden birini hep birlikte yaratacağız.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.