Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Meral Akşener: “Abidik gubidikleri bu arkadaşlara yedirtmezsem namerdim”

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Antalya’nın Serik ilçesinde konuştu. Akşener burada seçimlere “hür ve müstakil” girme kararlarına değindi, “Buradan ahlak çıkmaz, buradan dürüstlük çıkmaz, buradan abidik gubidik çıkar. Ben de Meral Akşener isem bu abidik gubidikleri bu arkadaşlara yedirtmezsem namerdim” dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Antalya-Serik’te esnaf ziyaretinden sonra halka seslendi. Akşener, yerel seçimlere “hür ve müstakil” girme kararları hakkında konuştu, “Buradan ahlak çıkmaz, buradan dürüstlük çıkmaz, buradan abidik gubidik çıkar. Ben de Meral Akşener isem bu abidik gubidikleri bu arkadaşlara yedirtmezsem namerdim. Utanmadan partimizin bütün mensuplarına teklifte bulundular. Her şehirde aynısı oldu” diye konuştu.

Akşener konuşmasında emeklilerin yaşadığı sorunlara da değindi, “Sen et yiyemeyen emekliyi gördün mü Sayın Erdoğan. Evinde peyniri olmayan emekliyi gördün mü Sayın Erdoğan? Ben gördüm. Emekliye 7 bin TL ikramiye, 11 bin TL seyyanen zam ver bütün emekliye, sonra en düşük emekli maaşını asgari ücrete getir, emekliler seni görsün ama yapamıyorsan Meral Akşener olarak ben yapacağım” dedi.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.